Szakítás után újra együtt

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Szakítás után küzdeni a szerelmedért?

2011.08.25. 18:00 | MrRecovery | Szólj hozzá!

Címkék: szakítás szakítás után szakítás után újra együtt szakítás után ismét szerelem

A szakítás ténye, ha téged hagytak el, nagyon gyakran kiszámíthatatlanul jön elő, és a legtöbb esetben az érzelemmel hasonlatos kábult állapottal tudnám jellemezni. Ha szakítanak veled, akkor rengeteg érzelem és ezzel kapcsolatos kérdés kerül a felszínre, amik majdnem hogy beszippantanak. Ez a tehetetlenségben, a magányos egyedüllétben és többek között még a busszúságban tör elő. Felteszed magadnak a kérdést "miért szakított velem?" - "Mit rontottam el?" - "Küzdjek még a volt szerelmemért?" Számos olyan eset van, amikor már a szakítást követően feladják.

Hogy az ilyen érzéseket és az e-fajta kérdéseket értsd, a tudatában kell lenned, hogy a szakítás után legtöbbször többféle folyamaton mész át. Ezek nem egyenlő arányban jelennek meg.

Az első folyamat a legtöbb esetben a tagadából áll. Elfogadod  a szakítás tényét, azonban mégis azt szeretnéd, hogy újra egy párt alkossatok.

A szakítást követően a második folyamatban egy érzelmileg labilis állapot lesz úrrá rajtad. Ezek az érzések a saját tehetetlenségeddel és az önbizalmad hiányával mutatkoznak meg, amik nem hagynak nyugodni. Ezek a féltékenységtől a bosszúságon át a magányosságig jutnak kifejezésre. Akadnak olyanok is közöttük, amelyek miatt még testi panaszaid is lehetnek, mint hasfájás, émelygés és étvágytalanság.

Ha magadra hagyott a volt szerelmed, akkor egy sor hangulati szakaszon is átesel szakítás után. Egyáltalán nem vagy biztos magadban és határozottan elmerengsz a volt kapcsolatodról, aminek az egyes alkalmait és momentumait átfogóan kiértékeled. Még most is vonzódsz a volt párodhoz és ebbe senki nem szólhat bele. Mások lehet, hogy a munkájukba menekülnek, de te nem ilyen vagy igaz?

A szakítás egy jó pár kulcsfontosságú kérdése fut át az agyadon, "Küzdjek a volt szerelmemért?", "A szerelmünknek tényleg vége van?", "Van még remény a közös jövőnkre?"

Amint sikerül az újrakezdés próbálod majd a régi buktatókat mellőzni, őszintén megbeszéled vele a dolgokat, pozitív képet képzeltek el a jövőt illetően - ilyen jellegű dolgokat kíván minden egyes ember, aki már egyszer átesett ezen. Egy szakításnál mindíg megvan az újrakezdés esélye is. Van egy pár bátorító jel, amiket, ha észreveszel fokozottan megnőnek az esélyeid a visszahódításra.

Ha ilyen jeleket látsz, akkor rendkívül jó esélyeid vannak:

- Ha te is és a volt párod is azt érzi, hogy egy kis szünet újra összekovácsol benneteket és ismét érzitek a vágyat egymás iránt

- Ha a társalgásotok során nem a bűnökről és a szemrehányásokról szól a fáma, hanem az együtt okozott hibákat és érzéseket vitatjátok meg

- Ha erotikusan újra megkívánjátok egymást

- Mindketten a jövőbe néztek, és együtt megbeszélitek az erről alkotott képeteket

- Mindketten élvezitek a közösen eltöltött időt, ami szinte olyan mint az örökkévalóság

- Mindketten megértitek a másik érzéseit, ismét elfogadjátok és mindketten el is várjátok azt

Vannak olyan momentumok, amik felbátorítanak, hogy legyőzd a szakítás tényét és az újrakezdés megpróbálása mellett dönts. Sőt a személyiségbeli fejlődésed miatt még sokkal jobb is lehet a kapcsolatod, mint régen volt. Ha megismernél részleteibe menően még több ilyen jelzést, trükköt a volt szerelmed visszahódításához, hogy ismét egy pár legyetek, akkor itt még további hasznos információkat fogsz találni erről:

http://www.VisszaSzerzemAzExem.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szakitasutanujraegyutt.blog.hu/api/trackback/id/tr633180347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása